Saltar al contenido

Llibres

Foc Foc Correfoc. DDAA. Capítol “Barcelona i el correfoc, barret i mocador”. Edita el Cep i la Nansa. Ajuntament de Barcelona. Barcelona, 2019.

Escultors de la festa. DDAA. Capítol “ Creadors de figures festives  de l’any de la Picor a l’arribada de la democràcia”. Pagès editors. Lleida, 2018.

Fins aquí hem arribat. Amb Jordi Cubillos. Edicions Morera. Barcelona, 2018.

Una Mar d'Històries: els Falcons. Editorial Mediterrània. Barcelona, 2018.

Focs de la Mediterrània. II Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània. DDAA. Capítols “Impacte de la Flama del Canigó en les fogueres de la Ciutat de Barcelona” i amb Francesc Fabregat “ La Flama del Canigó, el primer episodi barceloní”. Editorial Afers. Catarroja,2018.

Santa Eulàlia, Patrona de Barcelona. DDAA. Capítol “ Festes de Santa Eulàlia de Barcelona una construcció constant. Gegants, banderes i penons de Santa Eulàlia de Barcelona”. Edita Ajuntament de Barcelona , Institut de Cultura, Museu Etnològic i de les Cultures del Món de Barcelona. Barcelona, 2018.

L’Abans, Sagrada Família i el Fort Pienc. DDAA. Capítol “Festes i Tradicions”. Editorial Efados. El Papiol, 2017.

Celebrem el Nadal. Edicions Morera. Barcelona, 2016.

La nit de Sant Joan a Barcelona. DDAA. Capítols “ Introducció” i “ La Flama del Canigó a Barcelona”. Edita: Ajuntament de Barcelona, Institut de Cultura i Àngle Editorial. Barcelona, 2016.

CANEMÀS, revista de pensament associatiu. núm. 11 Monogràfic dedicat a Joan Amades, 125 anys del seu naixement. Coordinació del monogràfic.  Edita Ens de l’Associacionisme Cultural Català. Barcelona, 2015.

Petita Història de Joan Amades. Amb Antoni Serés. Editorial Mediterrània. Barcelona, 2015

El Llibre dels gegants de la Ciutat. Edita Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Coordinadora de Geganters de Barcelona. Barcelona, 2011.

Centenaris, Nans i capgrossos de l’any de la picor. DDAA. Coordinació de l’obra i redacció dels capítols següents: “Introducció”, “De l’any de la picor a un futur per construir. Nans i capsgrossos: un anàlisi contextualitzador”. “Nans de Manresa”, “Nans de Montblanc” “Nanos Vells de Tarragona”, “Família Cap de Llúpia de Vic”. Edicions l’Agulla de Cultura Popular. Tarragona, 2007.

El Carnestoltes a Barcelona fins el segle XVIIIè. Autor, Joan Amades. Introducció, Amadeu Carbó. Biblioteca de Tradicions Populars. Edició facsímil. Edicions El Mèdol. Tarragona, 2001.

Caps, Nans Capgrossos i Esparriots a Catalunya. DDAA. Coordinació de l’obra i redacció del capítol “ Pel Forat del Cap”. Edita Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Barcelona, 2000.

Geants, Dragons Et Animaux Fantastiques En Europe.Capítol “Géants en Catalogne. La survie d’un élément de fête”. Edita Ministère de la Communauté française de Belgique. Ath, 2000.

Les Veus del Carrer, Auca dels Baladrers de Barcelona / Auca dels Baladrers d’avui, Crits, Murmuris i xiuxiuejos dels carrers de Barcelona a les portes del segle XXI . Amb Guillem Escriche. Col. Biblioteca Joan Amades, Llegat Consol Mallofré. Edicions El Mèdol. Tarragona, 2000. Paràgraf

Quaderns de Cultura Popular. El Cicle de l’any. El calendari festiu. Edita Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. El Periódico. Ediciones Primera Plana SA. Barcelona, 2000.

Corpus, L’auca de la Processó. Un passeig per la història i la festa. Amb Joan Amades i Antoni Serés. Col. Biblioteca Joan Amades, Llegat Consol Mallofré. Edicions El Mèdol. Tarragona, 1997.

No s'ha seleccionat cap bloc.